-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12935 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:2

دختري هستم 26 ساله و پسر خاله اي دارم كه من را خيلي دوست دارد و من هم به او علاقه دارم ولي او از من چيزهايي طلب مي كند كه در شأن من نيست از جمله دادن بوس يا دست دادن در صورتي كه مي گويد اين ها گناه نيست و ما به هم محرم هستيم، او مي گويد اگر ما به هم علاقه داشته باشيم به هم محرم هستيم. و او نماز نمي خواند مي گويد نماز اگر از روي حضور قلب نباشد، درست نيست و نماز نمي خواند. اگر من با او آن طور كه مي خواهد نباشم، گلايه مي كند و من دوست ندارم كه از دستم ناراحت شود. راهنماييم كنيد.



شما اگر بيشتر كتابهاي ديني را مطالعه كنيد خواهيد فهميد كه اين نوع رفتاري كه شما با پسرخالة خود داريد حتماً اشكال دارد و حتي حرام مي باشد و شما نبايد به حرفهاي پسرخالة خود اعتماد كنيد و هر چه كه او مي خواهد انجام دهيد. دست دادن به نامحرم حرام است و اصلاً خداوند در مورد علاقه نسبت به نامحرم حكمي نداده است و در قرآن آمده است كه پسرخاله نامحرم است و هرگونه ارتباط با او حتي صحبت كردن با ايشان گناه دارد و حرام مي باشد. اگر مي شود پسرخاله تان را متقاعد كنيد كه اين طور رفتار گناه است و در شأن شما نيست و اصلاً اين كار را انجام ندهيد، اگر پسرخاله تان به شما علاقه دارد چرا به خواستگاري شما نمي آيد و با شما ازدواج نمي كند و اگر پسرخاله تان از كارهاي خود دست بر دارد و ديگر چنين انتظاراتي در ذهن نداشته باشد و رفتار خوبي داشته باشد و كارهاي ثواب انجام دهد حتماً در نمازش حضور قلب پيدا خواهد كرد. پس اين فرضيه پسرخالهتان دربارة نماز درست نيست. پس درست فكر كنيد و فريب حرفهاي پسرخاله تان را نخوريد و از اين كار دست برداريد و با او مثل مرد بيگانه رفتار كنيد، حتي او ناراحت شود مشكلي ندارد. كسي كه راضي به گناه كردن شما باشد فرد مناسبي حتي براي ازدواج نيست و عاطفي برخورد نكنيد، توبه كنيد و به درگاه خداوند روي آوريد تا انشاءا... مورد لطف خداوند قرار بگيريد.

و مسأله ديگر اينكه چرا شما ازدواج نمي كنيد، اگر خواستگار خوبي داريد و شرايط ازدواج براي شما مهيا است ازدواج كنيد تا پسرخاله تان هم ديگر به شما فكر نكند و خود شما هم ديگر با او چنين ارتباطي نداشته باشيد و سرگرم زندگي خودتان باشيد.

به اميد خوشبختي شما در تمام مراحل زندگي.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.